Financial Times постави българския лидер в логистиката за електронна търговия euShipments сред най-бързоразвиващите се компании в Европа

Offnews Последна промяна на 07 март 2023 в 19:05 472 0

euShipments
euShipments

Русенското логистично дружество euShipments.com получи престижно международно признание от една от най-старите и известни икономически медии в света - Financial Times (Файненшъл Таймс). Изданието публикува новата си годишна класация FT1000 за 2023 г., включваща 1000-те най-бързоразвиващи се европейски компании. Още с първото си участие в класацията българската компания за цялостни фулфилмънт решения зае завидно високото 314-то място. Тя е и на водещата позиция сред четирите български фирми, представени в списъка.

Припомняме, че русенското дружество откри официално преди около година в Унгария първия собствен фулфилмънт склад в чужбина, който му позволява да доставя пратки още по-конкурентно до Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Полша, Австрия, Италия и Хърватия. Възползвайки се от бързото развитие на електронната търговия в България през последните няколко години, euShipments.com се разраства изключително динамично и на свой ред подпомага родните онлайн търговци, като прави още по-достъпни за тях пазарите в Централна и Западна Европа.

Методология на оценяването

FT1000 предоставя експертен поглед върху най-бързо развиващите се компании в Европа и е важен индикатор за бизнес потенциала на компаниите-участници. Списъкът също така е изключително надежден източник на информация за инвеститори, предприемачи и други заинтересовани страни, които искат да идентифицират обещаващи компании със силен потенциал за растеж.

За да отговарят на условията за кандидатстване, компаниите трябва да са независими и със седалище в една от 31-те европейски държави. Те също трябва да са имали минимален приход от 100 000 евро през 2018 г. и минимален приход от 1,5 милиона евро през 2021 година. euShipments надминава тези стойности през изминалите години, като този тренд на растеж се отразява и в броя нови клиенти, обработени пратки, нови логистични решения и дестинации, както и в нарастването на екипа на компанията.

Каква е тежестта на това признание?

Включването във FT1000 е значителен успех за всяка компания, тъй като демонстрира, че бизнесът не само е постигнал бърз растеж, но го е правил последователно за период от три години. Класирането на еuShipments на 314-то място в FT1000 за 2023 г. е свидетелство за силното представяне и ангажираността на компанията да предоставя висококачествени решения на своите настоящи и бъдещи клиенти.

За екипа на дружеството най-важен аспект от класирането е, че това постижение мотивира към стремеж за постигане на още по-големи успехи в бъдеще. Това е напомняне, че euShipments има потенциала да бъде една от най-добрите логистични компании в Европа и е поела задачата да реализира този потенциал чрез упорита работа, иновации и отдаденост към своите клиенти.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !