Да Винчи Клиник въвежда иновативни технологии, които намаляват болката и дискомфорта при зъболечението

Offnews Последна промяна на 15 януари 2024 в 15:22 562 0

Дентална клиника
Дентална клиника

Българската дентална клиника „Да Винчи Клиник“ въвежда в работата си редица иновативни технологии, които променят представата за денталното лечение в София. Нововъведенията са част от дългосрочната политика на клиниката за въвеждане на иновации в зъболечението, които подобряват комфорта и безопасността на пациентите.

Сред новите технологии на разположение на пациентите е денталният стол Safety M8, разработен от известно италианско дизайнерско студио. Този стол се отличава със своя ергономичен дизайн и функции, които намаляват усещането за болка и осигуряват спокойствие по време на денталните процедури. Освен това, интегрираните системи за дезинфекция и пречистване на въздуха в стола гарантират високи стандарти на хигиена и безопасност в клиничната среда.

Италианските мебели на Zilfor, които бяха добавени в клиниката, са още един пример за ангажимента на „Да Винчи Клиник“ към качеството и комфорта. Стилните и функционалните мебели повишават естетиката на клиниката и създават по-приятна и уютна атмосфера за пациентите.

Клиниката инвестира и в професионално осветление от Atenalux, което осигурява оптимална видимост за денталните специалисти и намалява умората на очите. По този начин то подобрява качеството на денталните процедури, като поставянето на брекети и зъбни импланти.

Изпълнителният директор на Да Винчи Клиник Емил Калинчев споделя: „Зъболечението се променя и през последните години в него навлязоха множество иновации, благодарение на които то вече не се свързва основно с болка, а със спокойствие, комфорт и удобство. С тези нови технологии, въведени от екипа ни, ние сме сред първите клиники, възползващи се от революцията в сектора и вярвам, че това ще бъде усетено от всеки наш пациент.“

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !