Българска компания с награда от радара за бизнес-отличници The Business Concept

Изданието обяви euShipments.com за “Най-добрата международна логистична компания 2023 – България”

Offnews Последна промяна на 11 октомври 2023 в 20:00 331 0

euShipments.com
euShipments.com

The Business Concept публикува своята ежегодна класация Logistics, Warehouse & Supply Chain Awards, в която беше включена и русенската компания за фулфилмънт и международни доставки от електронна търговия euShipments.com.

Изданието е известно с това, че идентифицира и отличава компании, които са постигнали успехи в различни отрасли. Безпристрастен екип анализира и оценява комплексна информация за всяка компания-кандидат в класацията, за да определи тези, които наистина са се доказали като лидери в своята област.

Услугите в областта на логистиката, складовите дейности и управлението на веригата за доставки са неразделна част от адекватното функциониране на съвременното общество. Както се вижда по време на международни кризи, без солидните компании, които предоставят тези услуги, жизнените нужди на глобално ниво не биха били задоволени.

От екипа на euShipments.com коментират, че “висока конкурентоспособност и подобни отличия са възможни само при дългогодишен опит, тясно и дългосрочно сътрудничество с много на брой и различни eCommerce бизнеси и обработените от еuShipments.com милиони фулфилмънт поръчки и международни пратки”. Само за осем месеца през тази година групата на euShipments.com е обработила над 3,5 млн. пратки.

“Благодарим на екипа на The Business Concept за техния анализ и оценка. Тази награда е индикатор за все по-високата ни конкурентоспособност в международен план, и то във времена на неспокойна международна обстановка и продължаваща инфлация. Ние от euShipments.com си пожелаваме усилията ни да продължават да подпомагат успешното международно развитие на възможно най-голям брой онлайн търговци.” – коментира отличието Стефани Райкова, Маркетинг мениджър на компанията.

С наградата си от класацията Logistics, Warehouse & Supply Chain Awards 2023, euShipments.com затвърждава своята позиция като ключов играч в индустрията и да вдъхновява други компании да преследват високи стандарти на качество и иновации в сферата на логистиката. Това със сигурност е още една успешна глава в историята на българския бизнес.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !