Adobe пуска безплатна версия на Creative Cloud Express

Offnews Последна промяна на 14 декември 2021 в 11:46 1003 0

Adobe Cloud

Софтуерната компания Adobe пуска нова версия на пакета за създаване на мултимедия Spark, който вече ще се нарича Creative Cloud Express. С промяната гигантът иска да помогне на хората да създават богато визуално съдържание като публикации в социалните медии, сторита, флаери и банери, използвайки лесен "drag and drop" интерфейс.

Дизайнерският пакет ще има безплатна версия, включваща хиляди шаблони, шрифтове и други активи, както и някои безплатни снимки. Той ще предоставя достъп и до някои основни инструменти за редактиране и фото ефекти, включително премахване на фон и анимация. Абонатите му ще получат и 2 GB хранилище в облака.

На професионалистите Adobe предлага премиум план срещу 10 щ. долара на месец или 99 щ. долара на година. Той включва всичко от безплатното ниво, плюс достъп до 50 000 първокласни дизайнерски активи и шаблони, повече от 20 000 шрифта и над 160 милиона безплатни снимки на Adobe.

Тази версия на Creative Cloud Express позволява на потребителите да включат своето лого, бранд, цветове и шрифтове с едно докосване, което може да спести ценно време и да подпомогне поддържането на общ стил в дизайна. В добавка, тя има по-задълбочени функции за редактиране, преоразмеряване и прецизиране на изрязването.

Допълнително улеснение е, че всички активи и шаблони могат да се редактират и управляват от други приложения на Creative Cloud. Освен това потребителите ще получат 100 GB място за съхранение.

Досега Express беше наличен само с планове за Creative Cloud. Самостоятелна версия може да помогне на Adobe да се конкурира по-добре с платформи като Canva, Prezi и Picsart, особено като се има предвид, че вече има и безплатна опция.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !