Новият модел на електрическия велосипед Luna бе моментално разпродаден

Offnews Последна промяна на 30 ноември 2021 в 17:00 212 0

luna-x2-2

Преди две години калифорнийската компания Luna представи електрическия велосипед Х-1 с безшумния електродвигател Bafang M600 с мощност 750 W и акумулаторен блок, който много лесно се подменя. Новият модел има акумулаторни батерии с 20% по-голям капацитет, нов дизайн, рама от въглеродно влакно и усъвършенстван контролер.

Новият акумулаторен блок осигурява 48 V напрежение и сила на тока до 17,5 А при капацитет 820 Wh. Батерията се сменя лесно, като тя е поставена във вътрешната част на долната част на рамата и на пръв поглед много не си личи, че това е електрически велосипед.

Новото превозно средство осигурява пробег от 65 км при умерено използване на педалите. Максималната скорост достига 45 км в час. Теглото на новия електрически велосипеди е 26 килограма, което е по-малко от средното. От останалите компоненти можем да посочим дерайльора SRAM Eagle, хидравличните дискови спирачки SRAM Guide и гумите MAXXIS.

Въпреки че цената на новия електрически велосипед е 4200 щ. долара, а за добавянето на обновения контролер са необходими още 400 щ. долара, цялата партида Х2 бе моментално разпродадена. Причината е, че електрическите велосипеди от подобен клас струват с около 50% по-скъпо.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !