Warner Music Group ще прави музикален парк в метавселената

Offnews Последна промяна на 28 януари 2022 в 11:36 605 0

the sandbox

Може би вдъхновена от концертите с реални изпълнители в играта Fortnite, Warner Music Group обяви намеренията си да създаде "музикален тематичен парк и място за концерти" в метавселената. За целта звукозаписната компания обединява усилия с мобилната игра The Sandbox.

Очаква се някои артисти от огромния каталог на Warner Music Group (сред които Ед Шийран, Green Day и Dua Lipa) да се изявят на виртуалната сцена в платформата. На по-късен етап се очаква The Sandbox да предложи на запалените фенове възможността да закупят виртуална собственост до музикалния парк в метавселената.

И макар че двете компании все още не съобщават кога ще дебютира виртуалната сцена, се очаква на нея да видим и други популярни изпълнители като Snoop Dogg, Deadmau5 и Steve Aoki. По този начин ще станем свидетели на първия свят на музикална тематика в играта The Sandbox.

Warner Music Group не е единствената музикална компания, която обръща поглед към метавселената. Миналия месец Universal Music Group създаде официални аватари на своите изпълнители.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !