В София ще се проведе първият у нас фестивал за виртуална реалност

Offnews Последна промяна на 11 март 2022 в 14:35 634 0

VR фест

На VR фест можете да се насладите на върхови технологии, култура и изкуство на едно място. Той ще се проведе в Resonator - мултифункционално пространство и единствен по рода си R&D център, който цели да намери иновативни решения, комбинирайки възможностите за бързо прототипиране с приложното обучение.

Кога: 12 и 13 март

Къде: ул. „20-ти Април" №13

Билети: bilet.bg/bg/events/sofia-vr-fest/3013

С всеки билет получавате 45 минути, в които ще попаднете на VR филми, интерактивни преживявания, симулатори, виртуални разходки и инсталации.

В програмата са включени произведения от цял свят и най-новото от България.

Преживяванията се препоръчват за учащи и възрастни над 16 години. За родители с деца под допустимата възрастля е необходимо да се свържете с организаторите на [email protected] предварително.

Ако искате да научите повече за виртуалната реалност, мета вселената и да се срещнете с професионалисти от областта - може да посетите съпътстващите разговори и дискусии: https://www.facebook.com/events/373752924588202/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A%7D

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. Елате 15 минути преди часа, посочен на билета ви, за да се насладите максимално на преживяването.

Събитието се провежда с подкрепата на:

- @ResonatorSofia

- @rubecula.cc

- Национален фонд „Култура".

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !