Tesla пуска в продажба електрическия си пикап от догодина (Видео)

Offnews Последна промяна на 11 април 2022 в 09:28 637 0

Tesla Cybertruck

Американският автомобилен концерн Tesla Inc. обяви, че продажбите на електрическия пикап Cybertruck ще стартират от 2023 година. Още тази година обаче компанията на Илон Мъск планира да пусне бета версия на своята технология Full Self-Driving.

Серийното превозно средство Cybertruck изглежда като предишните версии, само че вратите му вече нямат дръжки. Очаква се то да може да усеща, когато водачът е там и да знае, че трябва да отвори вратите.

Припомняме, че първоначално пускането на Cybertruck беше планирано за 2019 година. Премиерата на електрическия пикап вече е отлагана цели три пъти, така че силно се надяваме следващата година наистина да се случи.

Автомобилният производител ще произвежда Cybertruck в своята гигафабрика в Тексас. Очакванията са там да се правят най-много превозни средства в цяла Америка.

В допълнение към Cybertruck, следващата година компанията планира да пусне и Tesla Semi EV, както и други продукти, които все още не е разкрила.

Хуманоидният робот Optimus на Tesla също ще започне да се произвежда през 2023 г. и ще бъде проектиран да изпълнява всяка задача, която хората не искат да правят.

Друг бъдещ продукт, който потребителите очакват с нетърпение, е специалното robotaxi, което ще изглежда доста футуристично.

Вижте повече в прикаченото видео:

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !