Snapchat ще е домакин на виртуален концерт с Дженифър Лопес и Малума

Offnews Последна промяна на 02 февруари 2022 в 10:29 391 0

snapchat

Мобилното приложение Snapchat ще бъде домакин на виртуален концерт с участието на Дженифър Лопес и колумбийския изпълнител Малума. За целта чат платформата се обединява с музикалната компания Universal Music.

Самият концерт няма да се проведе в Snapchat, но всеки, който желае да гледа шоуто, може да се логне в неговия уебсайт с данните си за вход в приложението. Bitmoji аватарите на потребителите ще се появят като зрители в публиката.

По време на шоуто ще бъдат налични и някои интерактивни ефекти, включително възможност за стартиране на „вълна“ и задействане на виртуален лазерен ефект. Лопес и Малума също ще се появят като 3D аватари.

Концертът е насрочен за 3 февруари и има за цел да популяризира предстоящия романтичен роман Marry Me (също с участието на Лопес и Малума). Очаква се събитието да продължи около 10 минути.

Виртуалните концерти се превърнаха в един от най-ранните примери за преживяване, близко до метавселената. Концертите в играта Fortnite често се споменават в дискусиите за това как ще изглежда евентуалната метавселена.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !