Първият Xiaomi магазин отваря врати в България

Offnews Последна промяна на 29 юли 2021 в 14:22 4578 0

Xiaomi Store_31.07._Paradise Center_Sofia

Световният технологичен лидер Xiaomi ще отвори своя първи официален магазин в България на 31-ви юли в столичния Paradise Center, ниво 0, бул. Черни връх 100, София. Лентата официално ще бъде прерязана в 10:00ч., за да посрещне магазинът първите си клиенти и гости.

С първия и единствен до момента оторизиран магазин на бранда в страната Xiaomi бележи официалното си навлизане на българския пазар и дава сериозна заявка да разраства бизнес направленията си, в това число както смартфони, така и богатото разнообразие от смарт устройства от екосистемата на бранда. Xiaomi магазинът ще направи продуктите още по-достъпни за потребителите, поставяйки в ръцете им най-новите технологии, част от които ще бъдат представени за пръв път в на нашия пазар.

Към днешна дата Xiaomi е вторият по големина производител на смартфони в целия свят според глобалния пазарен репорт на Canalys за второто тримесечие на 2021, с 17% пазарен дял и 83% ръст спрямо предходната година. Компанията присъства в над 100 държави и региони по света и е създател на водеща в света AloT потребителска платформа, към която са свързани повече от 351,1 милиона смарт устройства.

В деня на откриването Xiaomi и официалният дистрибутор за България DPhone ще зарадват посетителите си с промоционални цени на избрани продукти, достигащи до -50%, както и с още много изненади. Първите 100 клиенти на магазина ще получат подарък - различен продукт на марката, а през деня са предвидени още подаръци, които ще се раздадат на томболен принцип. Отстъпките на продуктите от екосистемата на Xiaomi ще бъдат валидни в продължение на цяла седмица след събитието.

На официалното откриване ще присъстват ключови фигури на Xiaomi от България и региона, в това число Андрей Гладки, Зам.-генерален мениджър за Xiaomi CEE & Nordics регион, Николай Нанков, Регионален мениджър на Xiaomi за България, Ли Тун, Генерален мениджър на Dphone за Европа и Бери Дун - Генерален мениджър на Dphone за Източна Европа. Те ще представят визията на бранда за разрастване на българския пазар.

Събитието ще се състои при спазване на всички противоепидемични мерки и поддържане на физическа дистанция.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !