Ново мобилно приложение превръща снимките в 3D модели (Видео)

Offnews Последна промяна на 06 април 2022 в 11:37 664 0

RealityScan

Epic Games представи новото си мобилно приложение RealityScan, което може да превръща снимките в 3D модели. С него компанията се надява да предостави на потребителите достъп до 3D технологията направо през техния смартфон.

Идеята е всеки да може да сканира обекти от реалния свят по всяко време, за да ги използва в свои проекти. Приложението е интуитивно и лесно за употреба.

След като влезе в акаунта си в Epic Games, потребителят ще може да направи поне 20 снимки на артикул. След като приложението обработи изображенията и ги превърне в 3D обект с помощта на сървърите на RealityCapture, той може да се експортира в 3D платформата Sketchfab.

След това 3D обектът може да се продава или да се използва за свои собствени проекти с виртуална или разширена реалност. Приложението може да бъде много полезно за разработчици на игри, ако се нуждаят от конкретен елемент, който да поставят във виртуална среда.

В момента Epic Games тества бета версия на приложението с ограничен брой потребители на iOS. Версия за Android на RealityScan ще бъде пусната по-късно тази година.

Вижте повече за иновативното приложение в прикаченото видео:

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !