Дрон засне тестови камион на Tesla в движение (Видео)

Offnews Последна промяна на 09 март 2021 в 10:29 6127 0

semitrack

Видеооператорът Крис Нгуен засне с безпилотния си летателен апарат кадри от изпитателната писта на Tesla. На видеото се вижда как един от експерименталните камиони от клас 8 на компанията - Tesla Semi - е в движение, а пред него кара автомобил с камера Y.

Според запознати пилотното производство на камиона ще стартира през месец юли и най-вероятно дронът засича момент, в който се изготвя рекламен клип за превозното средство.

Макар че кадрите, заснети с дрон, са от голямо разстояние, е любопитно да се види как функционира Tesla Semi и че той се отличава с актуализиран дизайн от прозорците до дръжките на вратите. Подобно на останалите прототипи от последните месеци и той е боядисан в бял цвят.

Semi беше представен още в края на 2017 година. От тогава до сега са забелязани само два негови прототипа. Очаква се до края на годината Tesla да произвежда около сто камиона на седмица. Това означава, че производителят на електрически автомобили може да завърши годината с общо около 2500 произведени модела.

Видеото можете да гледате тук:

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !