CES 2021: Виртуален човек представи продуктите на LG

Offnews Последна промяна на 12 януари 2021 в 10:55 7407 0

Capture

На стартиралото вчера годишно изложение за потребителска електроника CES 2021, южнокорейската компания LG представи своите най-нови модели лаптопи, монитори и роботи. Любопитното е, че те бяха демонстрирани от виртуална личност.

Измислената музикантка Reah Keem излезе пред зрителите, облечена в спортен суитчер с качулка и с надпис "остани пънк завинаги". Своето изявление тя започна, споделяйки, че пътуванията са важна част от живота й, но и че е изморена да обикаля света, ходейки по участия. След това тя представи роботът LG CLOi UV-C, който използва ултравиолетова светлина, за да дезинфекцира обществените и често посещавани зони навън.

Keem сподели още, че най-вероятно скоро концерти и партита няма да има, затова ще продължи да работи над своите видеоклипове в студиото. След тези свои думи, тя насочи вниманието на зрителите към най-новия лаптоп LG Gram като наблегна на по-тънките рамки и на дисплея с висока разделителна способност, насочен към професионалисти във фото и видео областта.

Представянето на Reah Keem не беше изненадващо за последователите на марката. Неотдавна LG обяви, че работи върху виртуален човек и популяризира нейното съществуване в социалната мрежа Instagram.

Тази година технологичното изложение се провежда изцяло онлайн заради пандемията. Затова не е учудващо, че някои компании експериментират с формата на техните пресконференции.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !