Нова crowdfunding платформа позволява инвестиране в земеделска земя

Offnews Последна промяна на 05 януари 2021 в 14:15 8640 0

field-176602_640

Farmtogether е нова crowdfunding платформа, която позволява на всеки, който желае да инвестира в земеделски земи в САЩ. Инвестирането в американски ферми може да не е сред най-популярните дейности у нас, но определено е една креативна възможност за печелена на пари.

В миналото, единствено инвеститори със сериозен капитал можеха да си позволят да купят цяла ферма. С новата платформа обаче това вече не е необходимо, тъй като тя позволява споделено инвестиране в отделни части от различни земеделски активи.

По този начин инвестициите в земеделие в САЩ стават много по-достъпни, благодарение на развитието на интернет, инвестиционните техники и навлизането на разплащанията с криптовалути в тази сфера. FarmTogether е една от модерните платформи, специализирани в областта на смарт инвестициите, каквата е земеделската земя в САЩ.

Земеделските земи винаги са били добра инвестиция, тъй като представляват реални материални активи, генериращи редовни приходи. В същото време те са и една от най-стабилните инвестиции в дългосрочен план, тъй като не се влияят от инфлация и други икономически затруднения.

Платформата работи на принципа на споделеното финансиране подобно на сайтове като Kickstarter и GoFundMe. Освен това Farmtogether гарантира за качеството на земята, която се оценява от специално създаден за целта инвестиционен комитет, както и от външни независими експерти.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !