Trusti революционизира застрахователното брокерство в България

Технологичният стартъп предлага по-добри цени и първокласно клиентско изживяване на пазара

Offnews Последна промяна на 08 ноември 2023 в 20:28 693 0

Застраховане
Застраховане

Trusti, иновативна технологична компания, която се стреми да трансформира пейзажа на застрахователното брокерство, вече предоставя своите услуги на българските клиенти. С мисия да направи застраховането възможно и достъпно за всички, дигиталната платформа за сравнение на оферти предоставя лесен начин за намиране на полици за нуждите на всеки клиент. Trusti стартира в България, като първоначално се фокусира върху автомобилно застраховане, с планове за разширяване с допълнителни застрахователни продукти, както и на други пазари.

Решенията на Trusti са прости, прозрачни и бързи, отразяващи страстта към иновациите и ангажимента да се предлага най-добрата възможна цена на клиентите. Trusti вярва, че по-малко е повече, така че няма нужда от сложен процес на кандидатстване; при тях цените са напълно прозрачни, без скрити такси и клиентите винаги имат контрол.

„С ентусиазъм стартираме Trusti в България, готов да бъде вашият доверен дигитален застрахователен гид, осигуряващ не само финансови спестявания, но и край на ненужните притеснения. Създадохме изцяло нов подход към онлайн застраховането, отговаряйки на нуждите на клиентите в днешния бързо развиващ се цифров свят. Платформата спестява време и пари, превръщайки един сложен и често скъп процес в лесно и достъпно изживяване“, казва Василена Чолакова, изпълнителен директор на Trusti.

Само с три лесни стъпки Trusti предлага на клиентите си бърз и ефективен начин за сравняване и закупуване на автомобилна застраховка в България. Опростеният процес отнема по-малко от пет минути и изисква само регистрационен номер и номер на талон. Изцяло дигитализираният интерфейс на платформата позволява на потребителите без усилие да сравняват опциите за полици въз основа както на цена, така и на качество, представяйки ясни и прозрачни оферти. Trusti вярва, че технологиите трябва да се използват за подкрепа на хората и подобряване на живота им, затова услугите им са достъпни по всяко време, където и да се намираме. Платформата е не само бърза и сигурна, но и напълно прозрачна, поставяйки потребителя на волана.

Всеки клиент, желаещ да е сред първите, които ще изпробват този максимално удобен и опростен начин да застраховат автомобила си онлайн, може да посети trusti.bg.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !