Български хотели ще внедряват изкуствен интелект, дигитален портиер и резервационни системи с европейски пари

Представителите на туристическата индустрия ще имат възможност да се запознаят с едни от най-добрите консултанти в сферата на еврофинансирането

OFFNews.bg Последна промяна на 15 септември 2022 в 17:20 1385 0

TouchMenu

Снимка TouchMenu

TouchMenu

Как българските хотели да се дигитализират ускорено, внедрявайки иновации като изкуствен интелект, дигитален портиер и резервационни системи и как да го направят с европейско финансиране. На тези въпроси ще отговори уебинарът „Иновации и европейско финансиране в туризма“, който ще се проведе на 20 септември от 18.30 до 20.30 часа. Онлайн събитието се организира от българската платформа TouchMenu и е подходящо за всички представители на хотели и заведения, които искат да научат как да кандидатстват за 100% европейско финансиране за дигитализация на своите дейности.

Представителите на туристическата индустрия ще имат възможност да се запознаят с едни от най-добрите консултанти в сферата на еврофинансирането, както и да научат повече за иновативните дигитални платформи TouchMenu, Umni.bg и Nzoom.

Пламена Бобева от TouchMenu ще представи функционалностите на българската платформа за дигитализация на хотели и заведения. Тя ще разкаже как използването на QR код може да превърне всяка хотелска стая в търговска площ, да елиминира хартията и да предостави 5-звездно обслужване с дигитален консиерж (своеобразен портиер в хотел).

Как всеки хотел може да създаде и управлява чатбот с изкуствен интелект за сайта си – ще разкрие Елица Стоилова от Umni.bg. Тя ще разкаже за предимствата на чатбота, който работи 24/7, отговаря мигновено, подпомага маркетинга, резервациите на стаи и услуги, както и комуникацията с гостите.

Следващият лектор в уебинара ще бъде Михаил Загорски от Nzoom. Той ще представи ефективни начини за управление на оперативните процеси и предаване на информацията между различните отдели в хотелите. В рамките на изложението му ще бъдат показани чеклистовете в платформата, създадена от BG service.

В събитието ще вземе участие Галя Менова, от консултантска компания HumanConsulting, която ще запознае присъстващите със съществуващите възможности за еврофинансиране. Тя ще обясни на желаещите как да се снабдят и с трите дигитални платформи, без да нарушат хармонията в бюджета на хотела си.

Повече информация за уебинара и възможност за регистрация има тук: https://touchmenuapp.com/grid/portal

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !