Българска иновация за хотели и заведения ще представи страната ни на Експо 2020 Дубай

Offnews Последна промяна на 02 февруари 2022 в 15:00 550 0

touchmenu_develop_business

Българската платформа за дигитализация на хотели и заведения TouchMеnu ще бъде представена пред отбрана публика на изложението Експо 2020 в Дубай. Международното събитие стартира през октомври 2021 г., а на 2 февруари 2022 г. българският павилион ще бъде домакин на Бизнес форум, посветен на балнеологията, като част от програмата на тематична седмица „Уелнес и СПА“.

„Поставихме си за цел да създадем иновация, която да дигитализира хотелиерския и ресторантьорския бранш. Затова по време на пандемията през последните две години се оказахме в позицията да помогнем на двата най-засегнати отрасъла в кризата, свързана с мерките за социално дистанциране. Бързо – увеличаващата се база от клиенти в България показва, че успяваме да постигнем тази цел и вече е време да потърсим възможности за международно присъствие. Наблюденията ни както в Европа, така и в Близкия Изток са, че дигиталните менюта набират популярност, но нашето желание е да дадем интерактивен канал за комуникация. Платформа, която наистина да работи, а не статично меню. Изложението в Дубай е много добра възможност за нас и каним всички, които ще бъдат там през този период, да посетят българския павилион“ - сподели Тодор Бобев, създател на приложението и изпълнителен директор на Touch Menu Ltd.

Той ще представи възможностите на българския софтуер пред гостите на международния бизнес форум. TouchMenu оптимизира операциите на заведения и хотели, подобрява обслужването и изживяването на клиентите и увеличава печалбите чрез различни маркетингови инструменти. Създадено първоначално като дигитално меню за заведения, през последните години то навлезе и в туристическия бранш, предлагайки множество функционалности за хотели.

TouchMenu позволява на всяко заведение да си създаде дигитализирано меню, достъпно през смартфона, което ограничава физическия контакт между клиенти и сервитьори. Искането на сметката и заплащането също се извършват по електронен път.

За хотелите платформата дигитализира отношенията с клиентите, включително поръчката на храна и напитки от стаята, резервирането на маса в ресторанта или на часове за спа или спорт, известяването на персонала за различни проблеми, както и информирането за туристически атракции в района. Намалява се нуждата от разпечатване на менюта и други хартиени материали и се създават нови маркетингови възможности за привличане на клиенти.

Екипът на TouchMenu е в Дубай от седмица и срещите с местни хотелиери даказва нуждата от иновация в бранша. Дори в една от най-развитите туристически дестинации се търсят подходи за оптимизиране на разходите и покачване на ефективността на процесиоте по обслужване на гостите.

Бизнесът в Дубай си е поставил нелеката задача, до 3 години да намали ползването на хартия с 50%. TouchMenu дава готово решение как хотелите да се справят с предаването на нужната информация на гостите си по дигитален път. Малкият QR код дава неограничени възможности, които тепърва ще разгръщат потенциала си пред различни бизнеси.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !