Очаква се Xiaomi да пусне своя Mi 11 Ultra с тройна настройка на задната камера и малък вторичен дисплей на гърба. Според IceUniverse, новият смартфон на компанията ще е първият, който ще внедри 50 мегапикселовия сензор на Samsung ISOCELL GN2, обявен вчера.

Говореше се, че Xiaomi Mi 11 Ultra ще има 50 мегапикселова основна, 48 мегапикселова ултраширока и 48 мегапикселова телефото камера, което придава допълнителна тежест на твърдението на IceUniverse.

Xiaomi си партнира с корейската компания през последните две години, въвеждайки сензори преди те да пристигнат при останалите производители.

Още през януари 2019 г. Redmi Note 7 стана първият телефон с 48 мегапикселова камера, благодарение на сензора GM1 на Samsung. Тогава Redmi Note 8 Pro беше първият в света с 64 мегапикселов GW1 сензор, последван от Xiaomi Mi CC9 Pro с първия 108 мегапикселов ISOCELL HMX сензор.

Xiaomi Mi 11 Ultra явно ще е първият телефон с 50 мегапикселовия ISOCELL GN2 и остава само да се надяваме, че той ще получи по-широко разпространение от Mi 10 Ultra.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *