Асортиментът от електронни устройства за носене на Xiaomi се допълни с още един модел. След две години китайската компания обнови серията фитнес гривни Xiaomi Hey Plus с нов модел, който може да играе ролята и на смарт часовник. За разлика от своите предшественици новото устройство има правоъгълен AMOLED екран и 29 дни непрекъсната автономна работа.

Xiaomi Hey Plus Watch има пластмасов корпус с алуминиева рама. Смарт часовникът е оборудван с 1,78 инчов AMOLED дисплей с плътност на изображението 326 пиксела на инч и 100% обхват на NTSC цветовото пространство. Към характерните особености на новия смарт часовник могат да бъдат посочени поддръжката на анимирани дисплеи, поддръжката на платежната система Alipay, както и автономната работа в продължение на 29 дни при използване в стандартен режим и 21 дни при интензивно използване.

Екранът на смарт часовника Xiaomi Hey Plus Watch може да показва 72 символа, което е достатъчно за удобното прочитане на повечето съобщения. Поддържат се 100 спортни режима, непрекъснат мониторинг на сърдечния ритъм, на качеството на съня и други.

Xiaomi Hey Plus Watch се предлагат в сайта за потребителско финансиране на Xiaomi с име Xiaomi Youpin при цена 62 щ. долара. Масовите продажби на устройството са обявени за 13 декември тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *