ZTE Axon 30 Pro 5G ще разполага с второ поколение камера под дисплея

Offnews Последна промяна на 01 февруари 2021 в 07:22 7546 0

ZTE Axon 30 5G

ZTE пусна своя Axon 20 5G като първия в света телефон с камера под дисплея миналата година. Това е първокласен модел от среден клас, който получи множество положителни рецензии. Качеството на селфи камерата обаче, се оказа проблем. Сега изглежда, че ZTE работи върху подобряването й. Компанията се готви да пусне втори модел с камера под дисплея, чието име ще е Axon 30 Pro 5G.

@TheGalox_ вече разкри характеристиките на устройството в Twitter. ZTE Axon 30 5G ще е оборудван с чип Snapdragon 888 и ще разполага с 6.9 инчов 1080р или 1440р дисплей. Може да има честота на опресняване от 120 Hz и батерия с капацитет 4700 mAh с поддръжка на супер бързо зареждане.

Предстоящият модел ще е първият флагман в индустрията, оборудван с второ поколение камера под дисплея. Що се отнася до основната камера, Axon 30 Pro 5G ще предложи изцяло нова четворна система.

За Axon 20 5G, компанията има чип с двойно управление и уникална схема на драйвер, която решава проблемите със синхронизирането на цветни и конвенционални дисплеи, когато камерата под дисплея се използва. ZTE създаде специална матрица, която оптимизира пикселите, за да подобри последователността на двата дисплея и да създаде по-естествен преход.

ZTE твърди, че е постигнала ефект на пълен изглед на дисплея, като същевременно запазва същото ниво на производителност на камерата, като адаптира специален материал с високи евфотични нива, постигнат чрез нов органичен и неорганичен филм, който подобрява подаването на светлина към предната камера. Освен това смартфонът включва и допълнителни поддисплейни технологии за околна светлина, звук и сензори за пръстови отпечатъци, за да постигне истински цял дисплей без пробиви и прорези.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !