Xiaomi Watch Color 2 дебютира с вграден GPS, подобрени сензори и дълъг живот на батерията

Offnews Последна промяна на 28 септември 2021 в 07:19 170 0

191537-xiaomi-watch-color-2-debuts-a-cheap-wearable-with-battery-life-to-spare

Заедно с новата си серия смартфони Xiaomi пусна и нов смарт часовник – Watch Color 2. Той идва с изобилие сензори за проследяване на здравето, дълъг живот на батерията и селекция от цветни каишки.

Xiaomi Watch Color 2 ще се продава в Китай по-късно тази седмица за около 155 долара. Той е с кръгъл 1.43 инчов AMOLED дисплей с множество циферблати и подобно на други модели разполага с два бутона за управление на захранването и навигация от дясната страна.

Както подсказва името на носимото устройство, той се предлага с няколко комбинации от цветни каишки, сред които бяло, зелено, червено, черно, тъмно синьо и жълто. Това, което наистина го отличава е неговият набор функции за проследяване на здравето.

Xiaomi Watch Color 2 включва вграден GPS, който може да се използва със 117 режима на тренировка, докато самият часовник е водоустойчив до 5 АТМ. Това би трябвало да е достатъчна свобода както за плувци, така и за водолази.

Включени са също SpO2 сензор, непрекъснат пулсомер и 470mAh батерия, която осигурява до 12 дни живот. Не е ясно дали тази цифра включва използването на GPS, но въпреки това е достойно за уважение, особено за тези, които търсят дълготрайност на батерията.

Новият смарт часовник на Xiaomi засега е ограничен до Китай и няма индикации, че това ще се промени скоро. Ако все пак това се случи и устройството достигне западните пазари, ще е доста добро предложение с цената си от 155 долара.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !