Xiaomi връща парите на хората, закупили първия и телефон

Offnews Последна промяна на 12 август 2021 в 06:19 170 0

Xiaomi-Mi1

Xiaomi Mi 1 беше пуснат в Китай преди 10 години и компанията празнува юбилея по уникален начин. Тя обяви, че връща парите на всички, които са поръчали предварително и са купили първия й телефон.

Xiaomi обяви в Weibo, че първоначално е продала 184 600 броя на цена от 1999 юана (около 308 долара), което е приблизително 57 милиона долара. Изглежда, че това възстановяване е под формата на кредит в онлайн магазин. Въпреки, че парите няма да бъдат върнати на ръка, това е наистина забележителен жест към първите потребители на Mi 1.

Първият телефон на Xiaomi, Mi 1, беше пуснат в Китай още през 2011 година. Това беше забележително издание за компанията, предлагащо достъпен флагман почти три години преди OnePlus да направи същото.

Днес няма да намерите друг флагман на Xiaomi за 308 долара, но устройства като Redmi Note 10 Pro и Poco X3 Pro са на разположение. Като алтернатива в магазина си компанията също така предлага множество джаджи за интелигентен дом и носими устройства с цена под 300 долара.

Всъщност това не е първата новина, която Xiaomi споделя тази седмица. Компанията разкри своя флагман Mi Mix 4 и кучето-робот, наречено CyberDog.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !