Xiaomi ще представи Black Shark 4S на 13 октомври

Offnews Последна промяна на 11 октомври 2021 в 06:50 177 0

bs 4s

Оригиналната серия Xiaomi Black Shark 4 беше пусната по-рано тази година, заедно с по-мощния Pro вариант. Изглежда обаче, че компанията работи по трето устройство.

На 13 октомври ще видим Black Shark 4S, който ще се присъедини към семейството. Някои подробности за устройството вече можем да научим от постери, забелязани в китайската социална мрежа Weibo.

Изображенията разкриват, че Black Shark 4S ще разполага с тройна матрична камера, както и предната страна на устройството. Заедно с това бяха публикувани и няколко проби от камерата на телефона:

За съжаление няма повече подробности за новото устройство. Оригиналната серия Black Shark пристигна със Snapdragon 870, 144 Hz Ultra-Smooth дисплей, до 120W Hyper Charging, подобрена система за течно охлаждане “Sandwich” и магнитни изскачащи тригери за по-добро игрово изживяване.

Можем само да предполагаме, че Black Shark 4S ще наследи някои от тези функции, но ще трябва да изчакаме още няколко дни, за да разберем всичко за него. Появата на тийзърите предизвика спекулации, че Black Shark 4S е новото устройство със Snapdragon 888+ на компанията, за което се говори отдавна.

Xiaomi ще представи новия смартфон във сряда 13 октомври в 15 часа местно време в Китай.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !