Xiaomi ще предлага тригодишни актуализации на Android, но има уловка

Offnews Последна промяна на 10 септември 2021 в 07:05 168 0

Xiaomi-11T-and-11T-Pro-three-years-of-Android-updates

Xiaomi се присъедини към производителите на телефони с Android, които удължиха живота на своя хардуер, предлагайки три години актуализации на операционната система. След Samsung и OnePlus, компанията обяви, че предстоящите Xiaomi 11T Pro и 11Т ще получат три години актуализации на Android и четири години кръпки за сигурност.

Това означава, че ще има три основни актуализации извън версията, с която телефонът се доставя. Освен това устройствата ще получат и една допълнителна година месечни подобрения на сигурността.

За съжаление Xiaomi не може да обещае, че промяната ще включи и съществуващите устройства. Компанията посочва, че проучва възможността това да стане възможно.

Междувременно това дава възможност на любителите на Xiaomi 11T да се насладят на малко повече спокойствие при използването на новите телефони. Това е особено актуално при сравнението им с ключови конкуренти.

“С непрекъснатото подобряване на хардуера на смартфона, жизненият цикъл на устройството постепенно се удължава, което означава, че потребителите не са длъжни да сменят телефона си толкова често. Поради тази причина повече потребители придават голямо значение на получаването на най-новата актуализация на операционната система, заедно с най-новите функции”, обяви Алберт Шан, ръководител на продукти и технологии в Xiaomi International.

“Xiaomi се ангажира да предостави на потребителите водещ в индустрията хардуер и трайна производителност. В продължение на този ангажимент към потребителите, Xiaomi допълнително удължава жизнения цикъл на смартфоните си, като гарантира три поколения актуализации на операционната система Android”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !