Xiaomi с нов умен часовник и армия от прахосмукачки-роботи

Юлиян Арнаудов Последна промяна на 07 април 2023 в 16:54 782 0

Redmi Watch 3

Снимка Xiaomi

Xiaomi с нов умен часовник и армия от прахосмукачки-роботи

Покрай представянето на новата Redmi Note 12 серия смартфони, китайският производител представи още няколко умни джаджи. Изключително достъпния смартчасовник Redmi Watch 3, който съвсем поставя под въпрос къде е границата между тези устройства и фитнес гривните. Както и цяла армия от прахосмукачки-роботи.

Смартчасовник за под 200 лева

Redmi Watch 3 е достъпен модел с 1.75″ AMOLED екран, който предлага ясно изображение дори при силна слънчева светлина. Разполага с метална конструкция по NCVM технология. Той предлага избор между 200 дигитални циферблата и потребителите ще могат да изберат между черен цвят и такъв тип слонова кост. Добавени са вграден GPS и сертификация за водоустойчивост от 5 атмосфери.

Часовникът има 121 спортни режима, както и автоматично разпознаване на шест активности. По отношение на здравните показатели се измерват пулс, нива на кислород в кръвта и качество на съня. С един заряд моделът предлага до 12 дена издръжливост.

Налични са HD високоговорител и шумопотискащ микрофон, което означава, че е възможно и провеждането на разговори през Bluetooth и свързания телефон. Redmi Watch 3 ще е наличен в продажба на цена 199 лева в официалните канали на Xiaomi.

Шест модела прахосмукачки-роботи

Xiaomi представи и цяла армия от прахосмукачки-роботи. Това общо шест модела от сериите на Xiaomi Robot Vacuum Series X и S. Първите са премиум моделите, чиято цена започва от 999 лева, докато вторите са по-достъпните версии и започват от 429 лева. Всички те имат модернизирана навигационна система за избягване на предмети и пространствено ориентиране.

Xiaomi Robot Vacuum X10 е най-скъпият модел, който идва с автоматизирана базова станция. Последната изсмуква контейнера за отпадъци от вашата прахосмукачка и може да съхранява до 60 пълни почиствания, преди да е необходимо да изпразните съдържанието ѝ. Освен това, новото устройство на Xiaomi има всмукателна мощност до 4000 паскала, въртящо се рамо за отпадъци и моп.

Добавена е специализирана LDS навигационна система за оптимизация на маршрута за по-ефективно почистване, а благодарение на батерията си от 5200 mAh почиства постоянно в продължение на три часа, преди да се върне обратно в базата си, за да презарежда автоматично.

Robot Vacuum S10+ е с опростена схема за управление и подобрена навигационна система. Благодарение на своята двулинейна лазерна 3D система за избягване на препятствия, той избягва опасностите и препятствията по пътя си, а в случай че имате килими, прахосмукачката Robot Vacuum S10+ на Xiaomi има система за откриването им, за да избегне намокрянето на по-дебели килими докато почиства.

Xiaomi Robot Vacuum S10 е в другия край на ценовия спектър, като това е най-достъпният модел. Той разполага с до 4000 паскала всмукателна мощност, голяма батерия и усъвършенствана LDS навигационна система.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !