Xiaomi представи Mi Mix 4, Mi Pad 5 и новите OLED Mi TV

Offnews Последна промяна на 11 август 2021 в 06:07 4718 0

Xiaomi

Китайският производител на смартфони Xiaomi представи своя Mi Mix 4, заедно с Mi Pad 5 и новата серия телевизори OLED Mi TV. Новият Mi Mix 4 е оборудван с процесор Snapdragon 888+ , цял екран CUP, интегрирана прецизна керамика и UWB технология.

С процесора Snapdragon 888+ се казва, че производителността та AI на телефона ще се увеличи с цели 23%. Цените започват от 772 долара и могат да достигнат до 972 долара за по-скъпата версия.

Mi Mix 4 използва авангарден CUP съраунд екран. Новият тип камера отне три години, 500 милиона юана инвестиции и работата на над 100 инженери, за да позволи камерата да се скрие зад панела. Използвайки прецизна интегрирана керамика на гърба на устроството, Mi Mix 4 сваля 30% от теглото си.

Телефонът е оборудван с ултра широколентов достъп UWB, по-усъвършенствана версия на познатата Bluetooth технология и ще позволи прецизност в рамките на един см от местоположението на устройството. Цветовите опции включват черно, бяло и керамично сиво, вдъхновено от традиционния сенчесто-син глазурен порцелан на северната династия Сонг.

Устройството ще може да се зарежда бързо. Използването на 120 W заряд отнема само 10 минути, за да достигне 80% и 15 минути, за да се зареди напълно. Кабелното зареждане също поддържа постоянна температура по време на зареждане, така че телефонът да не надвишава максимум 37 градуса. Безжиччният метод за бързо зареждане използва зарядно устройство от 50 W и отнема само 28 минути, за да достигне 100%. Освен това, ако крайните потребители са на разстояние до 30 см от устройството, докато се зарежда безжично, те ще забележат, че нивото на шума няма да надмине 24 dB.

Друг акцент от конференцията беше пускането на Mi Pad 5 с цена 1999 юана. Таблетът с дебелина само 6.86 мм е оборудван с MIUI, за да побере повече от 300 големи приложения, като се очаква над 2000 приложения да бъдат представени до края на годината.

Телевизорът Mi Master е оборудван със 77 инчов OLED екран със съотношение на контраст 1.5 милиона:1. Цветът и цветовата температура на екрана могат да се регулират динамично, възоснова на околната светлина. Телевизорът поддържа новата технология UWB и е с цена от 19 999 юана, което е много повече от Mi TV6.

Другите продукти, които компанията представи включват Hi-fi интелигентен високоговорител и CyberDog, първото поколение на бионичен четирикрак робот. Xiaomi Robotics Lab е официално създадена от компанията и тя планира да изгради общонст с отворен код за роботи.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !