Xiaomi подготвя пряк конкурент на iPhone 13 mini

Offnews Последна промяна на 04 февруари 2022 в 06:34 403 0

Xiaomi 12 mini leak

Xiaomi пусна серията 12 преди около месец. При старта й компанията представи три устройства – Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12X.

Според нов теч обаче, Xiaomi може да добави и компактен смартфон, наречен Xiaomi 12 mini, който пряко ще се конкурира с iPhone 13 mini. Информацията идва от Twitter с любезното съдействие на @Shadow_Leak.

Източникът сподели предполагаем рендер на бъдещото устройство. Изображението разкрива, че Xiaomi 12 mini ще разполага с тройна камера, която ще бъде разположена вертикално. Вдясно от нея се намира вертикална LED светкавица, а в долната част се вижда бранда на компанията.

Ако се вярва на слуховете, Xiaomi може да представи компактното си устройство при глобалния старт на серия 12. Тя обаче все още не е потвърдила официално тази информация.

Заедно с тройната настройка на камерата, 12 mini ще предложи и по-бързо вътрешни компоненти, твърдят още слуховете. Екранът ще е по-малък от 6 инча, но за сметка на това ще е AMOLED.

Този слух идва на фона на информацията, че Apple е оглавила класацията по продажби на смартфони в Китай. С 12 mini Xiaomi може би ще се опита да даде отпор на гиганта от Купертино във всеки аспект.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !