Xiaomi обяви за 15 септември своята голяма презентация

Offnews Последна промяна на 24 август 2021 в 17:01 246 0

gsmarena_001

Китайската компания Xiaomi публикува тийзър, с който съобщи, че на 15-ти септември тази година ще се състои глобално събитие, на което ще бъдат анонсирани редица нови продукти, включително и смартфони.

Според пазарните анализатори на тази презентация се очаква да бъдат представени мобилните телефони Xiaomi Mi 11T и Xiaomi Mi 11T Pro. Според изтеклата към днешен ден информация, те ще получат много добри дисплеи с кадрова честота до 120 Hz и ще поддържат 5G мобилните мрежи. Ще се използват съвременните SoC MediaTek Dimensity 1200 и Qualcomm Snapdragon 888. По-скъпата версия ще поддържа най-новото свръхбързо зареждане с мощност 120 W.

Освен това, на това събитие се очаква и глобалния анонс на таблетите Xiaomi Mi Pad 5 и Mi Pad 5 Pro, които бяха представени на китайския пазар преди около две седмици. Да напомним, че тези устройства са оборудвани с екрани с резолюция 2560 × 1600 пиксела и кадрова честота 120 Hz. По-евтиният модел се базира на Snapdragon 860, а по-скъпият използва Snapdragon 870.

Очаква се по време на тази презентация да бъдат представени още много други нови продукти. Това могат да бъдат безжичните слушалки от ново поколение, информация за които за първи път се появи в уеб-портала на организацията Wireless Power Consortium (WPC), което означава, че те ще имат безжично зареждане.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !