Xiaomi обеща на 28-ми октомври всяка минута да подарява по един Redmi Note 11

Offnews Последна промяна на 20 октомври 2021 в 16:10 175 0

Redmi Note 11

След като обяви датата на официалната презентация на смартфоните от фамилията Redmi Note 11 китайската компания Xiaomi направи още едно важно изявление.

На 28 октомври тази година ще се състои голямата презентация на смартфоните Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro и Redmi Note 11 Pro+. Моделът Pro+ ще се появи за първи път откакто съществува Xiaomi. Досега имаше само Pro Max, при това единствено за индийския пазар.

На 20 октомври в Китай ще започне приемането на предварителните поръчки за закупуването и на трите нови смартфона. За подаването на заявката е необходимо да се внесат 15,50 щ. долара (¥100) по сметката на магазина JD или в официалния сайт на Xiaomi. В този случай се дава отстъпка в размер 31 щатски щ. долара (¥200).

Но най-интересната новина е в това, че след като започне приемането на предварителните поръчки на всяка една минута ще бъде подаряван по един смартфон. Не се съобщава колко дълго ще продължи тази акция. Не се знае и дали Redmi Note 11 Pro и Pro+ ще участват като подаръци.

Да добавим, че и трите модела се предлагат с конфигурации на паметта 6/128 GB, 8/128 GB и 8/256 GB. Масовите продажби на новите телефони започват на първи ноември тази година.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !