Xiaomi може скоро да представи рекордна технология за безжично зареждане

Offnews Последна промяна на 28 януари 2021 в 16:35 6304 0

Xiaomi-67W-charging-XDA

Xiaomi работи по 67W технология за безжично зареждане, твърдят последните слухове. Смята се, че тя може да достигне до два предстоящи модела на компанията.

Информация за новата технология беше открита в кода на китайската бета версия на MIUI 12.5, свързана с два фрагмента с имена Stars и Mars. Смята се, че това са кодовите названия на два от бъдещите телефони на Xiaomi, или два варианта на едно и също устройство. Предполага се още, че Star ще се захранва от Snapdragon 888, тъй като кодовото име е свързано със споменаването на процесора с Mi 11 (кодово име Venus).

XDA Developres разкрива дори логота за зареждане с мощност 67W:

Кой модел на Xiaomi би могъл да предложи новата технология на безжично зареждане? Може би Mi 11 Pro, въпреки че Digital Chat Station предполага, че това ще е телефон от по-висок клас, който може да бъде представен като Ultra или Pro Plus:

Така или иначе, компанията ще счупи рекордите със своето 67W безжично зареждане и това ще се случи скоро. Можем само да се надяваме, че топлината и разграждането на батериите ще са под строг контрол, а скоро може би ще научим повече за мистериозното устройство.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !