Xiaomi Mix Fold 2 ще има по-голям външен дисплей и 120 Hz вътрешен

Offnews Последна промяна на 13 януари 2022 в 06:21 456 0

xiaomi mi mix fold featured 2

Xiaomi Mix Fold беше анонсиран още през март миналата година. Той пристигна с водещ чипсет, дизайн, подобен на Galaxy Z Fold и впечатляващ механизъм на пантите.

Сега става ясно, че сгъваемото устройство от следващо поколение на компанията ще има по-голям външен дисплей за подобряване на използваемостта и честота на опресняване от 120 Hz на вътрешния.

Digital Chat Station сподели в китайската социална мрежа Weibo, че предстоящият Xiaomi Mix Fold 2 ще има външен дисплей, подобен на наскоро обявения HONOR Magic V. Това означава, че той ще е по-широк и може да има съотношение 21:9 на външния и 10:3:9 на вътрешния.

Външният дисплей също ще поддържа 120 Hz честота на опресняване, която липсваше при предния Mi Mix Fold. Предстоящото устройство се очаква да пристигне с флагманския чипсет Snapdragon 8 Gen 1 и вероятно ще видим конфигурации от 12/16 GB RAM с 256/512 GB съхранение.

Предишното поколение имаше батерия с капацитет 5020 mAh и се предлагаше с 67W бързо кабелно зареждане. Сега Xiaomi може да оборудва новия модел с технологията си за 120 W зареждане.

В момента няма много информация за това дали камерите ще получат някакви надстройки спрямо 108 мегапикселовия основен сензор и дали селфи камерата ще има подобрения.

Очаква се Xiaomi Mix Fold 2 да пристигне някъде през първото тримесечие на годината и вероятно ще включва Ultra-Thin Glass дисплей на Samsung за вътрешния си дисплей. Ще се наложи да изчакаме и да видим какво още ще научим за устройството в следващите седмици.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !