Xiaomi Mi Band 6 ще включва редица новости

Offnews Последна промяна на 26 януари 2021 в 16:33 8150 0

Screenshot 2021-01-26 163024

Една от най-популярните серии фитнес гривни е тази на Xiaomi, Mi Band или Mi Smart Band, както е позната извън Китай. С голям интерес очакваме и дебюта на следващия модел в нея, а това най-вероятно ще е Mi Smart Band 6.

Междувременно в приложението Zepp наблюдателни потребители са открили и някои от ключовите новости, които ще са налични с бъдещата гривна. Отново се очакват два варианта, китайски (XMSH16HM), който ще включва NFC свързаност, и международен (XMSH15HM), най-вероятно без тази опция.

Новата гривна ще разполага с вграден GPS приемник, което ще позволи точното отчитане на скорост и разстояние при упражнения. Моделът ще има и опция за измерване на нивата на кислород в кръвта, подобно на настоящата версия.

Mi Smart Band 6 ще добави и възможност за отчитане на 19 нови вида тренировки. Потребителите ще могат да проследяват данните от измерването на качеството на съня директно на гривната.

Това може да подсказва, че ще е наличен по-голям дисплей и по-висока резолюция. Mi Smart Band 6 ще може да управлява и устройства за умния дом, които използват платформата Mi Home.

Международният вариант на гривната ще включва поддръжка за гласовия асистент Amazon Alexa. От друга страна китайската версия ще използва Mi AI.

Очаква се Mi Smart Band 6 да може да възпроизвежда емоджита в показваните известия. През нея ще можете да отказвате входящи обаждания с автоматичен текстови отговор. Възможно е наследникът на Mi Smart Band 5 да се появи към средата на годината.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !