Xiaomi Mi 11 ще дебютира в края на този месец

Offnews Последна промяна на 03 декември 2020 в 06:54 4597 0

Mi 11

След като през последните дни стана ясно, че Xiaomi Mi 11 ще е може би първият смартфон, който ще се възползва от преимуществата на новия чип на Qualcomm, Snapdragon 888, сега имаме повече информация за неговата премиера.

Става въпрос за добре познатият инсайдер IceUniverse, който днес публикува в Twitter неясна снимка на устройството със загадъчен текст: “Ексклузивно: Xiaomi Mi 11, първият мобилен телефон със Snapdragon 888, ще излезе в края на декември с четиристранно извит дизайн на екрана, който е неговият защитен филм.”

Инсайдерът не дава повече подробности и не цитира източникът на информацията си, а премиерата на Xiaomi Mi 11 се очакваше през януари, но е напълно възможно компанията да е решила да я изтегли по-рано, за да си осигури известно предимство пред Samsung, която също се кани да представи своя Galaxy S21 през януари.

Няма много информация за бъдещото устройство, или устройства от серията. Освен че ще се захранват от Snapdragon 888, слуховете сочат, че компанията може да използва екран с Quad HD+ резолюция и честота на опресняване 120 Hz, както и основната камера с 50 мегапикселов основен сензор плюс 12 мегапикселов телеобектив.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !