Xiaomi Mi 11 Pro и Mi 11 Ultra също са на път

Offnews Последна промяна на 10 февруари 2021 в 06:59 6267 0

Xiaomi-Mi-11-image-3

Xiaomi обяви в понеделник глобалния старт на своя Mi 11, след пускането му в Китай в края на миналата година. Слуховете за Mi 11 Pro и Mi 11 Ultra се появиха скоро и един добре познат инсайдер твърди, че двете устройства са на път.

Новината идва от Макс Вайнбах, който е известен със споделянето на информация за предстоящите продукти на Samsung. Той твърди, че Xiaomi Mi 11 Pro и Mi 11 Ultra ще стартират през април/май. Не е ясно обаче, дали единият модел ще бъде пуснат през април, а другия – през май, или времевата рамка е в тези два месеца. Може би по-вероятно е второто предположение.

Xiaomi беше домакин на отделно събитие, посветено на Mi 11 и може би няма да има още две допълнителни за двата нови модела. По-вероятно е двете устройства да стартират едновременно.

По-странно е, че компанията планира да пусне и двата модела. Xiaomi Mi 11 е много мощно устройство и спокойно може да е единственият водещ телефон. Въз основа на предишни серии, можем да предположим, че компанията би могла да внесе някои подобрения в камерата, батерията и размера на дисплея, за да отличи Mi 11 Pro и Mi 11 Ultra.

За сега можем само да гадаем, но едно е сигурно – и двете устройства ще приличат на Mi 11. Ако изобщо стартират, те ще се доставят с Android 11 и ще се захранват от Snapdragon 888.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !