Xiaomi Mi 11 Lite ще дебютира скоро

Offnews Последна промяна на 09 февруари 2021 в 14:28 6923 0

Mi-11-Lite-design-colour-specifications-price-launch

Вчера беше международната премиера на Xiaomi Mi 11, като устройството скоро ще е достъпно и в Европа. Сега нови слухове сочат, че в серията ще се появи още едно устройство, а именно Mi 11 Lite, който се очакваше да видим на вчерашната премиера.

Lite вариантът се появи в сайта на Bluetooth SIG, което потвърждава, че устройството е реално, а и можем да дебютира скоро. То е с продуктов модел M2101K9AG, а последната буква посочва, че то ще е налично на международните пазари.

Благодарение на преминаването му през процеса по сертификация научаваме, че телефонът ще поддържа Bluetooth 5.2. Това от своя страна поставя под въпрос слуховете, че ще използва чипсет от платформата Snapdragon SM7150 (Snapdragon 730/730G/732G).

Изглежда вероятно от компанията да заложат на чип от платформата SM7150, който все още не е представен. Възможно е и да има разлики между международната версия на устройството и тази за пазара в Индия.

Сред останалите параметри ще видим още 6GB RAM и 128GB памет за файлове, а IPS екранът ще е с честота на опресняване 120 херца. Четецът на отпечатъци най-вероятно ще е отстрани на конструкцията.

Основната камера ще е тройна и е възможно да включва 64MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 5MP за макро снимки. Селфи камерата ще се състои от 16MP сензор. Базовият вариант ще е с цена във Виетнам между 265 евро и 282 евро.

 

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !