Xiaomi Hey Plus: смарт часовник с 29 дни автономна работа и цена 62 щатски долара

Offnews Последна промяна на 01 ноември 2021 в 16:34 225 0

Асортиментът от електронни устройства за носене на Xiaomi се допълни с още един модел. След две години китайската компания обнови серията фитнес гривни Xiaomi Hey Plus с нов модел, който може да играе ролята и на смарт часовник. За разлика от своите предшественици новото устройство има правоъгълен AMOLED екран и 29 дни непрекъсната автономна работа.

Xiaomi Hey Plus Watch има пластмасов корпус с алуминиева рама. Смарт часовникът е оборудван с 1,78 инчов AMOLED дисплей с плътност на изображението 326 пиксела на инч и 100% обхват на NTSC цветовото пространство. Към характерните особености на новия смарт часовник могат да бъдат посочени поддръжката на анимирани дисплеи, поддръжката на платежната система Alipay, както и автономната работа в продължение на 29 дни при използване в стандартен режим и 21 дни при интензивно използване.

Екранът на смарт часовника Xiaomi Hey Plus Watch може да показва 72 символа, което е достатъчно за удобното прочитане на повечето съобщения. Поддържат се 100 спортни режима, непрекъснат мониторинг на сърдечния ритъм, на качеството на съня и други.

Xiaomi Hey Plus Watch се предлагат в сайта за потребителско финансиране на Xiaomi с име Xiaomi Youpin при цена 62 щ. долара. Масовите продажби на устройството са обявени за 13 декември тази година.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !