Xiaomi е доставила над 240 милиона смартфона Redmi Note

Offnews Последна промяна на 17 януари 2022 в 16:04 405 0

Едва ли за някой от вас е тайна, че Xiaomi се справя много добре по отношение на продажбите на смартфони. Компанията вече стабилно е в топ три на най-големите доставчици и има сериозни амбиции за изкачване в това отношение.

Като част от всичко това, днес научаваме, че Xiaomi е доставила общо 240 милиона броя смартфони Redmi Note от създаването на серията досега. Информацията идва осем месеца след като беше прехвърлен прагът от 200 милиона доставки.

Това означава, че през изминалите месеци компанията е продавала по 5 милиона модела Redmi Note месечно. Разпределено пък се получава по два продадени телефона на всяка секунда.

https://twitter.com/Xiaomi/status/1482989678156410880

Всичко това се случва в доста предизвикателно време на пандемия и недостиг на чипове. Междувременно новата серия Redmi Note 11 вече от известно време е налична в Китай, като се очаква скоро да направи и официалния си международен дебют.

Линията Redmi Note традиционно предлага добро съотношение цена-параметри и е доста вероятно до края на годината продажбите в нея да надминат 300 милиона броя.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !