Xiaomi Civi 1S ще се захранва от чипсет Snapdragon 778G+

Offnews Последна промяна на 21 април 2022 в 06:57 609 0

XIAOMI CIVI 1S

Потвърдено е, че Xiaomi Civi 1S ще се захранва от чипсет Snapdragon 778G+ на Qualcomm. Устройството ще дебютира днес като вторият смартфон от серията Civi.

Първият Xiaomi Civi беше представен в Китай през септември миналата година. Серията е наследник на гамата Xiaomi CC на компанията.

Мобилната платформа Snapdragon 778G+ осигурява повече мощност. Тя осигурява повишена производителност, подобрен AI и 5G свързаност. Според Qualcomm е предназначена за превъзходна комуникация, игри, аудио и приложения.

Snapdragon 778G+ има по-ниско време за обработка от своя предшественик, включително подобрения процесор Kryo 670 и графичен процесор Adreno 642L. Чипсетът от шесто поколение осигурява безпроблемни взаимодействия в реално време, които няма да източат батерията или да потискат производителността на устройството. Технологията Qualcomm Quick Charge 4+ зарежда устройството при страхотни скорости.

Чипът Snapdragon 778G+ е в списъка с подобрени функции от предишни модели. Xiaomi посочва, че Civi 1S ще е и по-гладък, по-издръжлив и ще има по-дълъг живот на батерията.

Има някои други функции на Xiaomi Civi 1S, които все още не са известни, но те ще станат ясни днес, когато устройството бъде представено официално в Китай. Сред тях са подробностите за глобалните наличности и цени.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !