Xiaomi 12 Ultra ще дебютира през май

Offnews Последна промяна на 24 март 2022 в 07:15 737 0

ben-geskin-xiaomi-12-ultra-render

Xiaomi представи своята серия 12 в Китай миналия декември. За съжаление обаче, Xiaomi 12 и 12 Pro станаха достъпни в световен мащаб около 3 месеца по-късно – на 15 март.

Най-интересното устройство от серията все още не е обявено. Това е Xiaomi 12 Ultra, който ще е и топ-моделът в нея. За щастие няма да се наложи да чакаме дълго, защото последните слухове сочат, че Xiaomi 12 Ultra ще бъде обявен през май.

Според Мукул Шарма, топ-моделът ще дебютира първо в Китай, след което ще стане достъпен и в световен мащаб. Колко време ще отнеме това обаче, няма как да знаем.

Предишни слухове предполагат, че Xiaomi 12 Ultra ще разполага с QHD+ OLED дисплей със 120 Hz честота на опресняване, процесор Snapdragon 8 Gen 1 и 4900 mAh батерия. Според изтекли рендери, камерата ще е разположена в голям кръгъл модул.

За нея компанията ще си партнира с Leica. Тя ще предложи четири обектива – основен, ултраширок и два за оптично увеличение, но параметрите им все още не са известни.

Най-вероятно ще научим повече за Xiaomi 12 Ultra в следващите месеци, тъй като с наближаване на премиерата му, слуховете ще станат още по-подробни. Надяваме се, че няма да отнеме много време, докато устройството достигне световните пазари.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !