Всичко, което Apple представи на есенното си събитие

Offnews Последна промяна на 15 септември 2021 в 06:16 297 0

apple-event-iphone-13

Apple излъчи онлайн своето есенно хардуерно събитие “California Streaming”, посветено на най-новите модели iPhone. iPad и Apple Watch. Ето какво представи компанията:

iPhone 13 Pro и Pro Max

Двата топ модела от линията iPhone 13 включват множество подобрения, насочени към създателите на съдържание, сред които по-добра камера и нов режим Cinematic, който може да замъгли фона на вашите видеоклипове, като същевременно държи обекта на фокус. Основното подобрение, което може би ще ви накара да си купите някой от тези модели обаче е ProMotion дисплея на Apple. Функцията позволява на телефоните да регулират честотата на опресняване до 120 Hz за по-гладко превъртане. Цената на Pro моделът започва от 999 долара, а предварителните поръчки ще са отворени на 17 септември, като доставките ще започнат на 24 септември.

iPhone 13 и iPhone 13 mini

По-достъпните модели на компанията резонно не получават толкова подобрения, като Pro вариантите, но тези, които получаха също са забележителни. Устройствата разполагат с новите чипове A15 Bionic на Apple и по-големи батерии. Компанията е преработила и TrueDepth камерата, за да я направи по-малка, което води до забележима промяна в големината на прореза на екрана. Цената на устройствата започва от 799 и 699 долара, като те също ще са налични за предварителни поръчки в петък и ще се доставят от 24 септември.

Apple Watch Series 7

Умният часовник на Apple става по-голям, но и по-издръжлив. Серията 7 е първата, която включва устойчивост на прах. Екранът също е по-устойчив на напукване благодарение на освежения дизайн. Когато пристигне по някое време тази есен, цената на Apple Watch Series 7 ще започва от 399 долара.

iPad mini

След две години и половина без опресняване, iPad mini получи значителна актуализация. Накратко компанията е взела всичко, което направи iPad Air от 4-то поколение толкова завладяващ и го е дала на своя малък таблет. Говорим за актуализиран дизайн, USB-C свързаност, поддръжка на второ поколение Apple Pencil и по-ярък и цветен дисплей. Можете да поръчате таблета на цена от 499 долара, а доставките ще започнат на 24 септември.

iPad 9-то поколение

Въпреки, че не изглежда по-различно от предшественика си, новият iPad включва някои удобни ъпгрейди. Най-важният от тях е новата 12 мегапикселова предна камера с ултра широк обектив, която предлага функцията Center Stage на iPad Pro. Включването й позволява на камерата да излеже интелигентно обекта, така че винаги да е в центъра на кадъра. Цената на iPad 9-то поколение ще започва от 329 долара, а доставките стартират на 24 септември.

Освен хардуера, Apple обяви, че ще пусне iOS 15 на 20 септември, заедно с iPadOS 15 и watchOS 8. Не на последно място, компанията заяви, че планира актуализирането на Fitness+, за да улесни потребителите да участват в споделени виртуални класове с приятели и членове на семейството си.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !