Вместо сладкиши и бижута - специални цени на Smart TV от KIVI за Свети Валентин

Специално за празника партньорите на KIVI са подготвили отстъпки при покупка на Smart TV

Offnews Последна промяна на 09 февруари 2023 в 21:43 618 0

KIVI

Снимка KIVI

KIVI

Двойките често прекарват времето си пред екрана - гледат романтични комедии, любими предавания в YouTube или се състезават на игрова конзола. Това е безценни часове заедно и много романтични и забавни спомени. Така че може би си струва да се откажете от баналните подаръци за Свети Валентин в полза на ново изживяване при гледане?

Смарт телевизорите KIVI с технологии за подобряване на изображението и звука ще направят всяко видео съдържание възможно най-ефективно, богато и контрастно, дори с качество под 4K. Специално за празника партньорите на KIVI са подготвили отстъпки при покупка на Smart TV.

KIVI е производител и разработчик на Smart TV в бюджетния ценови сегмент. Компанията залага на иновациите и достъпността. Следователно, избирайки KIVI, купувачът може да бъде сигурен, че ще получи високотехнологично устройство на справедлива цена. Марката предлага модели с диагонал от 24'' до 65'' в различни резолюции - HD, FHD, UHD.

Топ 5 на технологиите на KIVI:

1. Ultra Clear

Изображението с ниско качество става по-ясно и по-подробно, острите цветови преходи се изравняват и изглаждат.

2. Super Contrast Control

Създава усещане за дълбок и триизмерен образ. Технологията ви позволява да изравнявате и регулирате контраста както на целия екран, така и на отделните му части, което е особено важно при гледане на тъмни сцени.

3. Max Vivid

Технологията работи с яркостта и наситеността на цветовете, добавя допълнителна "апетитност" към картината.

4. Автоматично разпознаване на HDR

Съдържанието с висока разделителна способност се разпознава автоматично от телевизора и не е необходимо да променяте настройките. В същото време технологията работи не само с видео на външен носител, но и с поточно съдържание.

5. MEMC

Технологията автоматично оценява качеството на изображението и добавя необходимия брой кадри, така че движенията на екрана да изглеждат плавни и детайлите да са ясни. По този начин се подобрява гледането на екшън и спортни събития.

Освен това смарт телевизорите KIVI са оборудвани с акустична система, разработена съвместно с японската компания JVCKenwood. Операционната система Android TV и мощният чипсет гарантират бърза, стабилна работа и удобен интерфейс. Телевизорът се управлява с помощта на ергономично дистанционно с функция Airmouse. KIVI дава допълнителна 3 години гаранция на екрана - най-скъпата и най-голяма част от телевизора. Минималистичен безрамков дизайн и допълнителна гама в бял цвят ще ви помогнат да изберете модел за всеки интериор.

Посетете сайтовете на партньорите на KIVI, за да разберете цените на смарт телевизорите KIVI за Свети Валентин: Ozone, e-MAG, Ardes, Laptop, Technomarket.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !