Вижте този концептуален телефон, който променя цветовете си и се зарежда за 10 минути

Offnews Последна промяна на 29 юни 2021 в 06:14 4596 0

Infinix Cooncept Phone 2021 - 1

Infinix е малко известна марка, която произвежда смартфони от 2013 година, а най-новият й продукт е особено интересен с технологиите, които използва. Infinix Concept Phone 2021 може да променя цвета си.

Устройството разполага с първия заден панел с двойна промяна на цвета, благодарение на комбинацията от електрохромна и електролуминисцентна технология. Той използва светлината като среда и електрическо поле в процеса на промяна.

Infinix е проектирала задния капак за автоматична промяна на цвета при определени сценарии. Например, когато има входящо повикване, панелът ще премине от сребристо към синьо. Concept Phone 2021 превключва цветовете и когато се зарежда, като същевременно и премигва.

Освен това устройството се зарежда напълно за едва 10 минути. Говорейки за зареждане, това е една от областите, в които Infinix доминира. Concept Phone 2021 включва 160 W технология Ultra Fast Charge и 50 W безжично зареждане, в допълнение към различни механизми за защита и сигурност, които гарантират безопасността. Резултатът от тази комбинация е 4000 mAh батерия, която може да се зареди напълно с кабел за 10 минути.

Сред останалите характеристики е 6.7 инчов AMOLED дисплей с извити ръбове, подобни на водопад и Full HD+ резолюция. Той също така може да се похвали с тънки рамки и 32 мегапикселова селфи камера.

Задната камера е с 64 мегапикселов основен сензор, 8 мегапикселов ултраширок със 120-градусово зрително поле и 8 мегапикселов телеобектив, който поддържа до 60х цифрово увеличение. Може би най-малко впечатляващата характеристики са отвътре – чипсет Helio G95 на MediaTek, сравним със Snapdragon 720G и допълнен от 8 GB оперативна и 128 GB вградена памет, скенер за пръстови отпечатъци и Android 11.

Както подсказва името Infinix Concept Phone 2021 е концептуален модел, който няма да бъде пуснат в масово производство. Независимо от това той е интересен като визуализация на ова, което можем да очакваме в бъдеще от компанията и технологиите, които използва.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !