Vivo ще пусне таблет със Snapdragon 870

Offnews Последна промяна на 29 ноември 2021 в 07:21 427 0

Vivo EUIPO

Очакваше се Vivo да обяви първия си таблет през януари, но това не се случи. Въпреки това, по-късно през август стана ясно, че компанията ще пусне таблет през първото полугодие на 2022 година, което означава някъде между януари и юни следващата година.

Докато очакваме подробности за новото устройство, Digital Chat Station разкри, че Vivo ще пусне таблет със Snapdragon 870. Не е ясно обаче, дали става въпрос за едно и също устройство, или за втори модел.

Не знаем и името на таблета, но компанията регистрира запазена марка “vivo Pad” от службата за интелектуална собственост на ЕС (EUIPO) през юни в клас 9, който обхваща няколко категории продукти, включително PDA и таблетни компютри. Устройство Vivo, за което се смята, че е таблет, беше забелязано и на сайта TUV с батерия от 8040 mAh.

Vivo не е първата компания от групата BBK Electronics, която пуска таблет. Честта се падна на Realme, която пусна Realme Pad през септември с тънък дизайн, метална конструкция, чип Hellio G80, 10.4 инчов екран и батерия с капацитет от 7100 mAh. Освен Vivo, OnePlus и OPPO също се очаква да навлезат в сегмента на таблетите. Първата компанията вече защити търговска марка “OmePlus Pad” с EUIPO през юли, а по-рано този месец видяхме изтекло изображение на устройството на втората.

Няколко скрийншота разкриха, че OPPO Pad щу се предлага със Snapdragon 870, 6GB RAM, 256GB съхранение, базираната на Android 11 ColorOS 12 и 120 Hz екран, за който Digital Chat Station казва, че е 11 инчов LCD с резолюция 2560 х 1600 пиксела. Същият източник твърди, че OPPO Pad ще има 13 мегапикселова основна камера и 8 мегапикселова вторична, батерия 8080 mAh и базова цена от 2000 юана или 310 долара.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !