Висококачествени изображения показват OnePlus Ace и Nord CE 2 Lite

Offnews Последна промяна на 21 април 2022 в 10:05 526 0

OnePlus Ace

OnePlus ще представи първия модел от новата си серия Ace съвсем скоро, още тази седмица. Идната седмица компанията би трябвало да анонсира и Nord CE 2 Lite 5G.

Междувременно лийкърът Ивън Блас споделя нови детайлни изображения на двете устройства. Те разбира се ни показват как ще изглеждат бъдещите попълнения на компанията.

OnePlus Ace ще представлява нова продуктова група за бранда в Китай. Очаква се той да се появи и на други пазари като OnePlus 10R. той има поставена централно в горната част на дисплея селфи камера.

На гърба има тройна основна камера, както и двутоново покритие с частично текстурирана повърхност. По отношение на параметрите се очаква той да има характеристики като при Realme GT Neo3.

Това включва 6.7-инчов 120Hz AMOLED екран, чипсет Dimesity 8100 и батерия с капацитет 4500 mAh с бързо зареждане до 80W/150W.

OnePlus Nord CE 2 Lite също е с отвор в екрана, но в горния ляв ъгъл. И тук има двутоново покритие на гърба. Основната камера е тройна и в правоъгълна секция.

Според слуховете Nord CE 2 Lite ще предложи 6.85-инчов IPS LCD екран с честота 120Hz. Освен него ще видим чипсет Snapdragon 695 и батерия с капацитет 4500 mAh и бързо зареждане до 33W.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !