Вече са известни част от характеристиките на сгъваемия Royole FlexPai 3

Offnews Последна промяна на 03 февруари 2021 в 07:43 7203 0

Royole FlexPai 2

Китайската компания Royole беше първия ОЕМ производител, който пусна на пазара смартфон със сгъваем дисплей. Royole FlexPai излезе още през октомври 2018 г., месеци преди премиерата на Galaxy Fold и Huawei Mate X. След това компанията пусна втора генерация на своя сгъваем модел през септември миналата година, който виждате на снимката, а сега се очаква Royole FlexPai 3.

На уеб сайта на китайската агенция за сертификация TENAA се появиха характеристиките на устройството, придружени от изображения, които сочат, че то няма да е много по-различно от предшествениците си. Всъщност това е сгъваем навън телефон, който сега има цял екран.

Преди това при другите модели FlexPai, камерите бяха подредени вертикално в лента от единия край на предната част, а дисплеят се простираше само до тази лента. Тъй като устройството се сгъва навън, камерите също се удвояват като масив на задната камера при сгъване.

Новият модел обаче няма видими камери, което означава, че Royole е избрала решение за камера под дисплея или се е лишила от предна камера. На гърба обаче можем да забележим квадратната формация на камерата, която изглежда достатъчно голяма, за да побере четири сензора, но всъщност телефонът има само два и LED светкавица.

Има и подобен прорез с квадратна форма в противоположния ъгъл на телефона, който може би ще побира камерата, когато устройството е сгънато, за да може задните панели да се затворят напълно.

Що се отнася до спецификациите, новият Royole FlexPai 3 има 7.2 инчов дисплей в разгънат вид, което е по-малко, в сравнение с FlexPai 2 и породи слуховете, че това може би ще е Lite или Mini версия.

Устройството е с размери 147.1 х 138.8 х 7 мм., а батерията му ще е с капацитет 3360 mAh. Телефонът ще работи с Android 11 и ще може да се похвали с 5G свързаност. Все още няма информация за цената и наличностите на новия сгъваем Royole. Спрямо характеристиките си обаче, той може да е значително по-достъпен от оригиналния FlexPai, който дебютира с цена от 1290 щ. долара или FlexPai 2, който струваше 1470 щ. долара.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !