Възможно ли е Apple да замести iPad mini със сгъваем телефон?

Offnews Последна промяна на 23 февруари 2021 в 11:02 6186 0

Screenshot 2021-02-23 110016

Наскоро се появи нова информация, свързана с евентуалния бъдещ сгъваем смартфон на Apple. Сега данни на MyDrivers подсказват, че компанията може да замести с него iPad mini, като ще е налична и поддръжка за работа със стилус.

Дисплеят на сгъваемия телефон може да е с диагонал между 7.3- и 7.6 инча, но с издължено съотношение. Според MyDrivers премиерата на този модел може да е през септември следващата година.

Този телефон може да е с вертикално сгъване. Интересното е да отбележим, че друга информация подсказва, че премиерата му ще е през 2023 година.

Трябва да отбележим, че директната замяна на таблета iPad mini със сгъваем смартфон изглежда малко вероятна. Това е така заради разликите в цените на тези типове устройства.

Въпреки това е възможно компанията просто да премахне серията мини таблети. Освен това слухове за това, че Apple разработва смартфон със сгъваем екран витаят от няколко години.

Apple изглежда тества и инвестира в разработката на разнообразни компоненти. Сред тях са и сгъваеми екрани. Най-реалистично е компанията да представи сгъваем телефон през 2023 г., или 2024 година.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !