Трансформирайте заседателната зала в модерен хъб за колаборации и екипност

OFFNews Последна промяна на 23 ноември 2022 в 10:05 12474 0

Poly Studio

Снимка Poly

Poly Studio Room Kit

Скоростни и необратими процеси завладяха офисите и изцяло преобразиха глобалната бизнес среда. Онлайн срещите и събитията стремглаво навлязоха в работното ни ежедневие и от необходимост постепенно се превърнаха в масов формат за по-бърза и ефективна комуникация. Въпреки че много от големите корпорации поетапно се завръщат към офис среда, се оказа, че хибридният модел е предпочитан.

Въвеждането на интуитивни конфигурации за конферентни срещи гарантира огромни предимства на бизнесите, започнали новата трансформация. Това включва нови цифрови технологии и превръщането на залите в своеобразен хъб, чрез който се постига по-добро представяне и пълноценно изживяване.

Професионално качество - необходимост за безупречни онлайн бизнес срещи

Живеем в непрекъснато променящ се свят, обграждаме се с интелигентни технологии и това налага нуждата служителите от различни офиси или международни специалисти да имат удобството да се свързват с офиса, както от различни места по света, така и от малки помещения в домашна среда. Тук не става дума да се провеждат важни разговори през смартфона, като се разчита, че това няма да изиграе лоша шега със сигнала или качеството на звука в най-неподходящия момент.

За да могат да звучат категорично ясно и уверено, без прекъсвания или странични разсейващи звуци, модерните офис пространства трябва да гарантират технологична обезпеченост на високо ниво. Стъпвайки на нуждите на съвременните екипи, условията трябва да са равни за всички, независимо дали участват в среща дистанционно или на живо. Затова е необходима както съвременна техника, така и модерна работна култура. Възможността за добро оборудване и предлагането на гъвкаво работно място ще осигури на бизнесите в бъдеще да останат конкурентоспособни и да привличат по-способни и талантливи професионалисти. Това показва изследване на Frost & Sullivan в тенденциите на пазара.

Иновативните и интелигентни решения на Poly - гаранция за успех

В отговор на новите изисквания Digital Box предлага Poly Studio Room Kit - иновативни конферентни системи, които осигуряват премиум аудио и видео изживяване и лесно управление. Използвайки висок клас интуитивна технология, в съчетание с платформата Microsoft Teams, бизнесите могат да разчитат, че провеждането на онлайн срещи ще осигури реалистично преживяване за всички участници. Вградените инструменти в Windows, като записване на бележки, чат, планиране и споделяне на екрана, превръщат процесите в още по-интегрирани и ефективни.

Poly Studio Focus Room Kit

Poly Studio Focus Room Kit

Poly Studio Room Kit са подходящи за конферентни пространства с различен капацитет - от юсъвсем малки зали с размери 3x3м с до двама участници в среща, през малки помещения 4,5x 4,5 м за до пет човека, средни по големина за до 10 участника (4.5 x 6 м) или за големи конферентни офис площи (4,5 x 8,5 м, до 15 участника). С тези интелигентни сетове всяка среща дава нови измерения и се превръща в напълно реалистично изживяване. Участниците в нея имат насреща удивителна картина, стабилен сигнал, звук и образ. Тъй като огромна част от комуникацията между хората се базира на невербални сигнали, този вид обмен на информацията, добива истински пълноценен характер.

Издигнете на професионално ниво дори малка зала с размер 3x3 м

Дори малки помещения могат да постигнат високо професионално измерение с Poly Studio Room Kit. С тях можете да се насладите на перфектно изживяване с брилянтни видео и аудио функции, получавайки усещане за истински живи и продуктивни срещи и висок професионализъм. Изключителната оптика и високоефективният 4K сензор за изображения гарантират, че винаги ще бъдете забелязани и можете да се превърнете в главен герой в срещата. Именно високото качество на конферентна връзка позволява на професионалистите да се съсредоточат в темата, да чуват и виждат максимално ясно, което ги прави продуктивни и фокусирани.

Poly Studio Small Room Kit

Poly Studio Small Room Kit

Интелигентни функции, с които получавате максимума от всеки конферентен разговор

С продуктите на Poly имате предимството да разчитате на прецизно индивидуално или групово рамкиране на картината и високоговорителя. Всички участници в срещата се виждат ясно и без засичания. Автоматичното кадриране на мощната 4K камера със 120-градусово зрително поле улавя всяко движение.

Poly Studio Medium Room Kit

Poly Studio Medium Room Kit

Професионалните решения на Poly разполагат с насочени микрофони, които предлагат кристален звук. Видео баровете са снабдени с масив от микрофони, а комбинацията от софтуер и филтри позволява разговорите да се осъществяват дори от няколко метра дистанция. Аудио иновациите Poly NoiseBlock AI и технологията Acoustic Fence блокират разсейващите шумове вътре и извън стаята и гласът на лектора или говорещия се чува ясно и отчетливо.

Трансформирайте пространството от заседателната зала в хъб за колаборации и екипност

Преобразете обикновеннат конферентна зала в пространство с повече възможности за екипност, сътрудничество и креативност със съвременна конферентна техника. Дайте възможност на служителите от различни офиси и държави да работят пълноценно и ефективно. Открийте повече за решенията на Poly в зависимост от спецификите на вашите пространства.
Poly Studio Large Room Kit

Poly Studio Large Room Kit

Наличност и цени

Poly Studio Room Kit решенията са достъпни на пазара у нас и могат да бъдат закупени от digitalbox.bg – оторизиран представител на широка гама аудио и видеоконферентни устройства и техника. В момента моделите се предлага от digitalbox.bg с атрактивни намаления. Възползвайте се от уникална възможност за оборудването на вашата първа зала с до 45% отстъпка. Предложението на е валидно до 31 декември 2022 г. за конферентните системи Poly Studio Room Kit за всички типове пространства за Microsoft Teams Rooms на Windows.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !