Това е може би първото изображение на Google Pixel 7 Pro

Offnews Последна промяна на 24 февруари 2022 в 06:38 468 0

Heres-your-first-high-res-look-at-Googles-Pixel-7-Pro-flagship

Само преди броени дни слуховете за Pixel 7 стартираха с доста ненадежден доклад за процесор от следващо поколение на Google и придружаващият го клетъчен модем Exynos. Сега обаче имаме първите рендери на Pixel 7 Pro, които ни дават представа как ще изглежда бъдещият флагман на гиганта.

Изображенията идват от @OnLeaks и Smartprix и демонстрират вече познатия дизайн с центрирана перфорация, сравнително тънки рамки и разпознаваем модул на задната камера, който обаче е по-добре интегриран в рамката. Рано е обаче да се спекулира за сензорите на камерата, като можем само да предположим, че основният сензор ще е придружен от специален ултраширок обектив и в двата модела от серията.

Според слуховете размерите на Pixel 7 Pro ще са 163 х 76.6 х 8.7 мм, което е почти идентично с тези на 6 Pro и предполага, че размерът на екрана и капацитетът на батерията ще останат до голяма степен непроменени. Освен това устройството най-вероятно ще дойде с извит OLED екран.

Pixel 7 Pro най-вероятно ще запази и поддръжката на 120Hz честота на опресняване, както и други спецификации от висок клас на своя предшественик, като ще се фокусира върху усъвършенстването на вече страхотното изживяване при гледане. Той обаче най-вероятно ще пристигне и с множество подобрения, които по същество ще са поправки на слабостите в предходната серия Pixel 6.

Остава да разберем колко бърз ще е новият чип Tensor от второ поколение в сравнение със Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcomm и предстоящия A16 Bionic на Apple. Друг важен детайл на Pixel 7 Pro несъмнено ще е софтуерът на Google, който определено се нуждае от още работа, що се отнася до стабилността и дългосрочната поддръжка.

По отношение на спецификациите и функциите, любопитно е дали Google има планове да се включи в мегапикселната война, която се разрази на пазара на смартфони в безкрайния стремеж към усъвършенстване на камерата. Това обаче е малко вероятно, както и постаявнето на селфи камера под дисплея в тазгодишната серия Pixel.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !