TECNO Pop 7 - един от най-добрите бюджетни телефони, които можете да купите

Александър Александров Последна промяна на 08 декември 2023 в 12:53 988 0

TECNO Pop 7
TECNO Pop 7

TECNO pop 7 е бюджетен телефон, но неговите възможности надхвърлят многократно ценовия клас, в който се намира.

Ако търсите телефон с достъпна цена, TECNO Pop 7 предлага всичко, което ви е необходимо, но и много повече от това, което потребителите са свикнали да виждат в рамките на бюджетния клас смартфони.

Изредихме 5 причини, поради които този модел определено трябва да влезе във вашия списък със смартфони, които си заслужава да закупите.

Дисплей

TECNO Pop 7 разполага с 6,6-инчов IPS екран, който е перфектен за сърфиране в интернет, както и за гледане на любими филми, сериали и книги.

Текстът на екрана е с разделителна способност 720 x 1612, правейки го изключително четлив, като същевременно се елиминира необходимостта от предварително измерване и скролване. Възможността за мултитъч IPS дисплей пък допълнително регулира скоростта на реакция при всяко докосване на дисплея.

Памет

Повече памет в телефона улеснява работата с повече приложения едновременно, както и всяка друга дейност по телефона. Благодарение на възможността за разширяване на работната памет, TECNO Pop 7 идва с 4GB RAM, както и 64GB вътрешна памет.

Разширената RAM памет 2.0 позволява използването на допълнителни 2GB памет, преобразувана в RAM, така че POP 7 да работи гладко и бързо, независимо колко взискателна е конкретна задача.

Камери

TECNO Pop 7 крие система с множество камери на гърба, така че потребителите могат да създават снимки от всеки ъгъл. Благодарение на функцията за автофокус, смартфонът Pop 7 автоматично настройва фокуса, така че всичко, което снимате, да има перфектно качество.

С LED светкавицата всяка снимка ще бъде жива и ярка, независимо дали я правите през деня или през нощта. Отпред пък има селфи камера, която отговаря за висококачествени селфита и видео разговори с изключителна яснота.

Батерия

Батерията с капацитет 5 000 mAh се грижи да не оставате без заряд дори за миг. TECNO Pop 7 е оборудван с Li-Po батерия, която предлага значително по-дълъг живот в сравнение с други видове батерии и може да издържи на по-голям брой зареждания, без да губи първоначалната си производителност.

Разширени функции

С вграден четец на пръстови отпечатъци, TECNO Pop 7 предоставя на потребителите допълнителен слой сигурност, докато интегрираният сензор за околна светлина автоматично настройва яркостта на екрана спрямо пространството, в което се намирате, за да имате оптимална видимост на съдържанието и намалете напрежението на очите.

Pop 7 предлага и Dual SIM функционалност, която позволява използването на две SIM карти, както и калъф с модерни цветове.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !