Tecno показва концептуален смартфон Phantom Ultimate с разгъваем екран

Offnews Последна промяна на 06 септември 2023 в 19:17 213 0

Phantom Ultimate
Phantom Ultimate

Tecno лансира видео за своя PHANTOM Ultimate, най-новия първокласен модел телефон с разгъваем екран. Новият концептуален модел пристига след представянето на сгъваемия телефон PHANTOM Vision V и представлява още една значителна стъпка в областта на иновациите с гъвкав екран.

Моделът PHANTOM Ultimate въплъщава ангажимента на Tecno за напредък на мобилните технологии чрез представяне на устройства, които прескачат досегашните граници и разбирания и оформят бъдещето на смартфоните със сгъваеми екрани.

Най-бързото отваряне на екрана за 1,2-1,3 секунди

Концептуалния модел PHANTOM Ultimate осигурява водеща в индустрията скорост на раширяване на екрана, както и изключителна ефективност на целия процес.

Рекордното време за разгъване на екрана се постига благодарение на усъвършенствано производство, което интегрира специално разработено с иновативно задвижване, планетарен редуктор и плъзгащ механизъм.

Тази система с един двигател постига изключително бърза промяна на екрана, позволявайки на дисплея да се разширява от 6,55 инча до впечатляващите 7,11 инча само за 1,2 – 1,3 секунди.

Тази уникална система успява да реши проблема с бавното отваряне на дисплея и позволява на потребителите да използват устройството, което е далеч по-лесно и удобно.

Механизмът също така успява да намали триенето, което възниква по време на процеса на разширяване на екрана и да осигури плавно движение, както и да осигури повишена надеждност и издръжливост на този концептуален телефон.

Ненадминат двустранен 7,11-инчов прибиращ се екран

Когато дисплеят е прибран, PHANTOM Ultimate предоставя на потребителите двустранен дисплей, който се „увива“ хоризонтално около гърба на телефона и действа като вторичен дисплей.

Когато се удължи, двустранният екран се разгъва, за да се превърне в ултра-голям дисплей. Този иновативен дизайн достига съвсем ново ниво на взаимодействие, благодарение на което потребителите могат лесно да имат достъп до известия, добавки и дори да използват дисплея на гърба за селфита с основната камера.

Иновациите на дисплея на модела PHANTOM Ultimate включват 7,11-инчов ON-cell AMOLED панел без никакви неравности за перфектно потребителско изживяване. С резолюция 2296x1596p и 388 пиксела на инч, новият дисплей предлага на потребителите променлива яркост, включително изключителните 800cd/㎡ при HBM режими и максимална яркост от 11000cd/㎡.

Динамичният LTPO дисплей поддържа DCI-P3 100 TYP цветови спектър, както и 1-120HZ опресняване на екрана, което се адаптира към различни сценарии на използване на телефона.

Благодарение на всички тези подобрения, дисплеят осигурява превъзходна издръжливост с изключително изживяване при гледане.

Изключително тънък дизайн за несравнимо потребителско изживяване

Новият концептуален смартфон разполага с ултратънък дизайн с дебелина само 9,93 mm за ненадминато потребителско изживяване, което включва лесно използване с една ръка.

Елегантният асиметричен дизайн ръководи системата за разгъване на екрана – предпазва телефона от случайно изпускане, при разгъване на екрана.

Плъзгащият се капак на батерията се адаптира към вашите движения, осигурявайки сигурен хват на телефона с една ръка, когато е разгънат. Това покритие е изработено от специфични тактилни материали – стъкло на плъзгащата се част и 3D материал със специални текстури за стабилност.

PHANTOM Ultimate също така носи усъвършенствани софтуерни подобрения, поддържащи адаптивни динамични фонове, ефекти на десктопа и винаги включен дисплей, докато оптимизираните анимации разрешават несъответствието на синхронизацията на екрана, предлагайки безпроблемно изживяване при използване на приложения – дори когато екранът е удължен и прибран.

Потопете се в бъдещето

Тъй като технологията за сгъваеми телефони се развива бавно, TECNO дава нови решения относно иновациите и бъдещите мобилни устройства.

PHANTOM Ultimate най-добре подчертава стратегията на TECNO „Go Premium“, която се отразява в доставянето на иновативни продукти в световен мащаб с цел да се даде на потребителите максимално удоволствие от неговите премиум телефони.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !